Kan ik MZD Connect gebruiken met Android Auto™?

MZD Connect is niet op hetzelfde moment te gebruiken als Android Auto™.
Wel kun je op elk gewenst moment eenvoudig schakelen tussen de twee systemen.
Hier is echter een uitzondering op: DAB+ radio blijft werken als je Android Auto™ gebruikt.
In MZD Connect kun je bij applicaties kiezen voor Android Auto™ zodra je smartphone verbonden is.
Wil je weer gebruikmaken van de functies van MZD Connect, kies dan het Google logo.