Ik heb een e-mail ontvangen waarbij ik als bijkomende bestuurder uitgenodigd wordt. Wat moet ik doen?

Je hebt deze e-mail ontvangen omdat iemand anders je heeft toegoevoegd aan een geconnecteerd voertuig van Mazda.
Via de MyMazda app kun je zo toegang krijgen tot informatie van het voertuig.

Nog geen MyMazda account?
Installeer dan de MyMazda app en registreer je met hetzelfde e-mailadres als waarmee je de uitnodiging hebt ontvangen.
Nadat je je aanmeldt, zul je de uitnodiging zien en kan deze aanvaard worden. De wagen is nu zichtbaar binnen in de applicatie.

Al een MyMazda account? Je hoeft de uitnodiging enkel nog te accepteren.