Hoe registreer ik mij voor de MyMazda applicatie?

1. Download de nieuwe MyMazda-app via Google Play of App Store¹.
  2. Selecteer je land en taal en ga akkoord met de gebruiksvoorwaarden en ons privacybeleid.
  3. Start de tweefactorverificatie via twee zescijferige codes die je ontvangt via e-mail² en een telefoonnummer³.
  4. Voltooi de registratie door je persoonsgegevens in te voeren⁴.

1  Besturingsomgeving van de app is Android 8.0 of hoger/iOS 12.0 of hoger.

2  Het is niet mogelijk om gegevens van meerdere gebruikers via hetzelfde e-mailadres te registreren. Geef een e-mailadres op dat nog niet in gebruik is bij de MyMazda-app. Registreer niet met het adres van een mailinglijst.

3  De validatiecode die je via sms ontvangt, blijft tot 10 minuten na verzending geldig. Een verlopen validatiecode kan niet worden gebruikt. Als je de validatiecode opnieuw wilt ontvangen, gebruik je knop voor opnieuw verzenden. Nadat je de validatiecode hebt ingevoerd, moet je je gebruikersgegevens binnen 60 minuten invoeren om de registratie te voltooien.

4  Een wachtwoord moet 6 tot 16 tekens lang zijn en moet uit een combinatie van letters en cijfers bestaan. De volgende tekens zijn toegestaan: letters: A tot Z en a tot z; cijfers: 0 tot 9; speciale tekens: @ * $ . ! %